Varkenshaas met geroosterde rode paprika
met aardappelpuree, gekarameliseerde uien en geroosterde balsamico-sperziebonen
Deze voedzame maaltijd zet zoden aan de dijk. De varkenshaas wordt gemarineerd in rozemarijn, knoflook en Dijon-mosterd, en in de oven gebakken. Het wordt met een knoflookpuree en romige saus van geroosterde rode paprika's en gekarameliseerde uien geserveerd. En on the side? Geroosterde sperziebonen met balsamico.
Ingrediënten: 29% gemarineerde varkenshaas (92% varkenshaasfilet (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 8% marinade (olijfolie, kruiden, mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), peper, zeezout)), 29% knoflook-aardappelpuree (83% aardappel, water, room (MELK), boter (MELK), kruiden, olijfolie, zeezout, specerijen, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 29% gekruide sperzieboon (sperzieboon, olijfolie, balsamico azijn (wijnazijn, druivenmostconcentraat, druivenmost), specerijen, kruiden, zeezout, zout, rookaroma), 7% paprikasaus (57% gegrilde paprika, room (MELK), witte wijn, specerijen, zeezout, verdikkingsmiddel (E415), olijfolie), 4,4% gekarameliseerde ui (rode ui, balsamico azijn (wijnazijn, druivenmostconcentraat, druivenmost), olijfolie, zeezout, zwarte peper), melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose), MosterdGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Varkenshaas
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Balsamicoazijn
Measurement:
Rode paprika
Measurement:
Aardappelen
Measurement:
Room
Measurement:
Boter
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Citroen
Measurement:
Witte wijn
Measurement:
Rode ui
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Mosterd
Measurement:
Brandewijnazijn
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.