Gegrilde kipfilet & ratatouille
met mozzarella, aardappelpartjes en knoflooksaus
Dat je met kip alle kanten in de keuken op kunt, laten de chefs je met deze smaakvolle maaltijd proeven. In de hoofdrol gegrilde kipfilet, en ratatouille van paprika en courgette. Portie groenten: check. Door met het comfortfood-gedeelte: de kip wordt namelijk met een romige laag gesmolten mozzarella bedekt. En het bijgerecht? Dat bestaat uit geroosterde aardappelpartjes en een frisse knoflookdipsaus. Leest lekker weg, smaakt nog veel beter.
Groentemix van courgette, tomaat, ui en paprika met gemarineerde kipfilet, aardappelpartjes en knoflooksaus op basis van room
Deze maaltijd bevat 163 gram groenten.
Ingrediënten:22% aardappel, 22% kipfilet [87% kippenvlees, water, zout], 12% courgette, 11% tomaat, 7% paprika rood, 5% zure room (MELK), 4% witte ui, 4% rode ui, olijfolie, 2% mozzarella [94% melk (MELK), aardappelzetmeel, zout, zuursel, stremsel], 2% geconcentreerde tomatenpuree, venkel, water, 1% knoflook, 1% knoflookpuree [knoflook geroosterd, water, zout, voedingszuur (E330), citrusvezel], 1% room (MELK), peterselie, maïszetmeel, zeezout, zwarte peper, rozemarijn, basilicum, knoflookgranulaat, citroensapconcentraat, oregano, tijm, melkzuurbacteriën
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose)Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Aardappelen
Measurement:
Kipfilet
Measurement:
Courgette
Measurement:
Rode paprika
Measurement:
Tomaat
Measurement:
Witte Ui
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Mozzarella
Measurement:
Tomatepuree
Measurement:
Venkel
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Room
Measurement:
Peterselie
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Rozemarijn
Measurement:
Basilicum
Measurement:
Knoflookgranulaat
Measurement:
Citroensapconcentraat
Measurement:
Oregano
Measurement:
Tijm
Measurement:
Melkzuurbacteriën
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Garneer de risotto met de pijnboompitten (zie cupje).
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Garneer de risotto met de pijnboompitten (zie cupje).
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.